Breicafé/workshops/kinderfeestjes/naailes

BREI en REPAIRCAFE
Ik vind het heel gezellig wanneer mensen bij mij in het atelier komen. Mensen onderling in contact brengen, creativiteit en het leven delen, daar houd ik van. Daarom is elke donderdagavond mijn atelier open, vanaf 19.30 uur. Iedereen die van handwerken in welke vorm dan ook houdt (of dat wil leren) is van harte welkom. Neem je werk gewoon mee of zoek bij mij wat uit. Ook kun je je kapotte spullen mee nemen en ik help/leer je het herstellen Koffie en thee staan klaar. Kosten: 7,50 euro per avond. Onder het kopje ‘contact’ in het hoofdmenu kun je met me bellen op 06-19222511 wanneer je meer info wilt ben ik ook via instagram of facebook bereikbaar.

 

WORKSHOP/KINDERFEESTJE

Wanneer kinderfeestjes weer mogen… Voor kinderen neem ik ontzettend veel materiaal mee om te kunnen voelen en beginselen te kunnen leren, bv rijgen, haken, iets versieren, een knooptechniek of een slinger. Neem gerust vrijblijvend contact met me op (via kopje ‘contact’ in hoofdmenu). Een feestje kost 65 euro en wanneer het buiten Meppel is komen er reiskosten bij. Een feestje duurt gemiddeld 1,5 uur. Wanneer ik merk dat de concentratie op is, is het klaar

Ook zijn er allerlei workshops mogelijk, bv. een wandkleed maken een lampenkap knopen en hieronder noem ik er nog een paar…

– borduren op textiel.

Je leert de basis van het borduren. Je neemt je eigen vestje/shirt of iets dergelijks mee waar je op wilt oefenen. Een soepele stof! Je krijgt genoeg materiaal mee om je product thuis af te maken. 25 euro per persoon.

Of plantenhanger maken (macramé)

Je leert de basis van de macrame-technieken en in 1 workshop is je plantenhanger af, inclusief potje/vaas. 

PORTRET BORDUREN

Aanvang: Vaak op zaterdagmorgen van 9.30 tot 12.30, kosten 45 euro, inclusief alle materiaal en lekkers. Stuur me een bericht voor meer informatie of volg mijn op facebook of Instagram en bericht me daar!

 

NAAILES
Op maandag en dinsdagavond geef ik naailes aan volwassenen. Bij belangstelling, stuur me een berichtje op 06-19222511!