Uniform tas

Users

Prijs: 50 euro (verkocht)

Uniform tas

00
Users

Een mannentas! Tas gemaakt van een uniform. Ik heb de voorkant met revers gebruikt voor de voorkant van de schoudertas. Aan de zijkant van de tas zie je de badges. Ik vind em heel stoer. De achterkant is gemaakt van het rugpand van het jasje en voor de zijkanten heb ik stukken van mouwen gebruikt. Voor de binnenkant heb ik een leuke stof met letters gevonden. Om de tas te verstevigen heb ik een...

Een mannentas! Tas gemaakt van een uniform. Ik heb de voorkant met revers gebruikt voor de voorkant van de schoudertas. Aan de zijkant van de tas zie je de badges. Ik vind em heel stoer. De achterkant is gemaakt van het rugpand van het jasje en voor de zijkanten heb ik stukken van mouwen gebruikt. Voor de binnenkant heb ik een leuke stof met letters gevonden. Om de tas te verstevigen heb ik een molton tussen de binnen- en buitentas verwerkt. De tas heb ik rondom afgewerkt met een stoere zwarte band. Nu nog maar hopen dat de opdrachtgever de tas net zo mooi als ik vindt. Wil je ook zo’n stoere tas van een uniform, stuur me een berichtje via het kopie contact.

Consumer Reviews

 1. Zo…wat een super mooie uniform-tas!!
  Die binnenkant is ook heel goed gekozen.
  Vind de opdrachtgever vast mooi, geen twijfel mogelijk!

 2. Leuke tas en ook nog eens bijzonder. Ik zie een bekende naam op de zijkant staan!

 3. je jongste zoon

  wauw man hier zal hij zeker blij mee zijn ga serieus zo door

  xxx je jongste zoon

 4. Kijk, dit is nou een tas , helemaal mijn idee. In zo’n uniform had ik graag willen lopen, maar helaas. Ik vind hem stoer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating