Tas met label

Users

Naam: geblokte tas met label

VERKOCHT
maat: ong. 35 x 35 cm

Tas met label

00
Users

Eenvoudige schoudertas. De geblokte deken doet het helemaal. De deken is geruit met mooie blauwe en rode kleuren. Op de flap van de tas zie je het label van de deken. Deze heb ik meteen als versiering gebruikt. En zo vind ik de tas helemaal af. Met een vrolijke rode draad en dekensteek heb ik de tas afgewerkt. De voering is weer gemaakt van een gebruikte Staphorster klederdracht-doek. Dit is een...

Eenvoudige schoudertas. De geblokte deken doet het helemaal. De deken is geruit met mooie blauwe en rode kleuren. Op de flap van de tas zie je het label van de deken. Deze heb ik meteen als versiering gebruikt. En zo vind ik de tas helemaal af.
Met een vrolijke rode draad en dekensteek heb ik de tas afgewerkt.
De voering is weer gemaakt van een gebruikte Staphorster klederdracht-doek. Dit is een omslagdoek die geplooid wordt gedragen door de Staphorster dames.
Op sommige dagen worden hier nog kledingdagen gehouden en wordt Staphorster kleding geveild en verkocht.
Ook zie je nog een rood-wit geblokt stofje aan de binnenkant omdat de omslagdoek net niet groot genoeg was voor de hele binnenkant. Daardoor zie je een leuke combinatie.

Consumer Reviews

  1. Karine Vreugdenhil

    Froukje,
    Deze tas heb van de week via 2e klas leerlingen gekocht. Ik vind de tas heel origineel maar ook praktisch, en de binnenkant is helemaal geweldig! Ik heb al veel positieve reacties gehad en geef dat graag aan je door!
    Succes met deze creatieve en duurzame hobby,
    Groet Karine Vreugdenhil

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating