Tekkel Siem

Prijs: 15 euro

Tekkel Siem

00

Natuurlijk gooi ik geen lapje weg. Wat erg klein is gooi ik in een daarvoor bestemde doos en daarvan maak ik deze ontzettend grappige tekkels. Ik maak ze in allerlei varianten. Staphorster varianten of in kleurschakeringen, vraagt u maar. Ook is het mogelijk om Siem van een oude deken te maken of misschien wel van jouw oude deken. Wil je ook zo’n leuke tekkel, als kraamkadootje, of gewoon...

Natuurlijk gooi ik geen lapje weg. Wat erg klein is gooi ik in een daarvoor bestemde doos en daarvan maak ik deze ontzettend grappige tekkels. Ik maak ze in allerlei varianten. Staphorster varianten of in kleurschakeringen, vraagt u maar. Ook is het mogelijk om Siem van een oude deken te maken of misschien wel van jouw oude deken. Wil je ook zo’n leuke tekkel, als kraamkadootje, of gewoon omdat je deze leuk vind, mail me en ik maak er ook een voor jou! Afmeting, ongeveer 40 cm. lang.
En waarom heet hij Siem? Ik maakte deze voor het eerst voor een baby die nog geboren moest worden. Hoe de baby ging heten, zo zou ook de tekkel heten. Het jongetje wat geboren werd, heet Siem!

Consumer Reviews

  1. Erik jolanda en Finn

    Froukje, heel erg bedankt voor de mooie tekkel siem! Finn vindt hem super 🙂
    Groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating