Tas Lotte

Niet te koop. Speciaal voor mijn schoondochter gemaakt. Toch leuk om aan jullie te laten zien. Wil je ook een tas van deze deken? Dat kan. Neem dan contact met me op.

Tas Lotte

00

Lotte, onze schoondochter, wil ook graag een tas. Ze wil graag een bruine en niet te veel prullaria. Nou dat kan. Op zoek naar een bruine deken en gevonden! In de kringloop in Dalfsen. En een gordijn past er prachtig bij. Natuurlijk alles eerst gewassen. Accessoires uit mijn bakjes gevist en begonnen! De zakjes aan de binnenkant heb ik afgewerkt met een bruin geblokt biesje. Met onze...

Lotte, onze schoondochter, wil ook graag een tas. Ze wil graag een bruine en niet te veel prullaria. Nou dat kan. Op zoek naar een bruine deken en gevonden! In de kringloop in Dalfsen. En een gordijn past er prachtig bij. Natuurlijk alles eerst gewassen. Accessoires uit mijn bakjes gevist en begonnen! De zakjes aan de binnenkant heb ik afgewerkt met een bruin geblokt biesje. Met onze sinterklaasviering heeft ze de tas gekregen. Ze is er heel blij mee. De deken was heel groot dus vind je de print leuk dan kan ik er voor jou ook nog een tas van maken. Laat maar horen!

Consumer Reviews

  1. Lotte Bouwmeester

    Precies zoals ik wilde, thanks Froekus! Erg gaaf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating