Lampenkap gehaakt van restjes

Verkocht!

Lampenkap gehaakt van restjes

00

s af Deze prachtige lampenkap wacht op de mooiste meisjeskamer. De oude kap ontdaan en het frame omgehaakt. Van restjes heel veel bloemetjes gehaakt. Ik wist niet goed hoe ik de draadjes van de bloemetjes moest wegwerken en bedacht ineens dat ik die wil kon laten hangen. Kraaltjes er aan en kijk eens, een plaatje! (alleen de kap is te koop, ongeveer 30 cm...

11181954_434799143311596_8418388260402727249_ns af

Deze prachtige lampenkap wacht op de mooiste meisjeskamer. De oude kap ontdaan en het frame omgehaakt. Van restjes heel veel bloemetjes gehaakt. Ik wist niet goed hoe ik de draadjes van de bloemetjes moest wegwerken en bedacht ineens dat ik die wil kon laten hangen. Kraaltjes er aan en kijk eens, een plaatje! (alleen de kap is te koop, ongeveer 30 cm hoog)

Consumer Reviews

 1. Hoi Froukje

  Zou je voor mij een das willen maken, dus dan geen kolsjaal maar een gewone das. Ik zal ff de zolder opgaan om mijn huidige das op te meten hoe lang en breed ik hem dan ongeveer zou willen hebbeb. Van die op pintrest die bovenste vond ik mooi, ik ben erg van het turquoise en blauw. Mijn winterjas is knallend/turquise blauw.

  Ik hoef er geen kraaltjes op, maar met die bloemen erop en alles, prachtig!

  En wat kost dat ongeveer? (moet een lange worden)

  Groetjes

  Roswitha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating