Breicafé/workshops/kinderfeestjes/naailes

BREICAFE
Ik vind het heel gezellig wanneer mensen bij mij in het atelier komen. Mensen onderling in contact brengen, creativiteit en het leven delen, daar houd ik van. Daarom is elke donderdagavond mijn atelier open, vanaf 19.30 uur. Iedereen die van handwerken in welke vorm dan ook houdt (of dat wil leren) is van harte welkom. Neem je werk gewoon mee of zoek bij mij wat uit. Koffie en thee staan klaar. Kosten: 7,50 euro per avond. Onder het kopje ‘contact’ in het hoofdmenu kun je met me mailen wanneer je meer info wilt.

 

WORKSHOP/KINDERFEESTJE

In overleg met jou is het mogelijk om een workshop of een kinderfeestje te plannen voor een groep. We kunnen verschillende dingen doen: borduren op textiel, een jas leren maken van oude borduursels, een granny (klein vierkantje) haken, een armband maken met allemaal oude knopen, een kledingstuk pimpen of een tas, rondom een potje voor een kaarsje haken. Of een lampenkap pimpen. Of samen iets maken van kleding van een dierbare. Het thema is uiteraard hergebruik. In overleg is van alles mogelijk.
Voor kinderen kun je bijvoorbeeld denken aan beginnend haken, een leuke armband of een slinger maken. Neem gerust vrijblijvend contact met me op (via kopje ‘contact’ in hoofdmenu).

 

– borduren op textiel.

Je leert de basis van het borduren. Je neemt je eigen vestje/shirt of iets dergelijks mee waar je op wilt oefenen. Een soepele stof!. Je krijgt genoeg materiaal mee om je product thuis af te maken. 20 euro per persoon.

Visible mending (zichtbaar herstellen). Je leert een kledingstuk repareren of opleuken door het gebruik van andere lapjes. Bij meer info, mail me

Of plantenhanger maken (macramé)

 

Maar wanneer je een andere handwerktechniek wilt leren, mail of bel me over de mogelijkheden.

NAAILES
Op maandag en dinsdagavond en op donderdagmorgen geef ik naailes aan volwassenen. Naailes is ook voor kinderen mogelijk. Tijdstip voor kinderen in overleg.  Bij belangstelling, stuur me een berichtje!