Breicafé/workshops/kinderfeestjes/naailes

BREICAFE
Ik vind het heel gezellig wanneer mensen bij mij in het atelier komen. Mensen onderling in contact brengen, creativiteit en het leven delen, daar houd ik van. Daarom is elke donderdagavond mijn atelier open, vanaf 19.30 uur. Iedereen die van handwerken in welke vorm dan ook houdt (of dat wil leren) is van harte welkom. Neem je werk gewoon mee of zoek bij mij wat uit. Koffie en thee staan klaar. Kosten: 7,50 euro per avond. Onder het kopje ‘contact’ in het hoofdmenu kun je met me mailen wanneer je meer info wilt.

 

WORKSHOP/KINDERFEESTJE

Wanneer kinderfeestjes weer mogen… Voor kinderen neem ik ontzettend veel materiaal mee om te kunnen voelen en beginselen te kunnen leren, bv rijgen, haken, iets versieren, een knooptechniek of een slinger. Neem gerust vrijblijvend contact met me op (via kopje ‘contact’ in hoofdmenu). Een feestje kost 50 euro en wanneer het buiten Meppel is komen er reiskosten bij

 

zaterdagmorgen 8 februari: Portret borduren. Voor 40 euro krijg je alle materiaal en leer ik je de technieken 

– borduren op textiel.

Je leert de basis van het borduren. Je neemt je eigen vestje/shirt of iets dergelijks mee waar je op wilt oefenen. Een soepele stof! Je krijgt genoeg materiaal mee om je product thuis af te maken. 20 euro per persoon.

 

Of plantenhanger maken (macramé)

 

Maar wanneer je een andere handwerktechniek of een ander tijdstip wilt, mail of bel me over de mogelijkheden.

 

NAAILES
Op maandag en dinsdagavond en op donderdagmorgen geef ik naailes aan volwassenen. Naailes is ook voor kinderen mogelijk. Tijdstip voor kinderen in overleg.  Bij belangstelling, stuur me een berichtje!