Breicafé/workshops en kinderfeestjes

BREICAFE
Ik vind het heel gezellig wanneer mensen bij mij in het atelier komen. Mensen onderling in contact brengen, creativiteit en het leven delen, daar houd ik van. Daarom is elke dinsdagmorgen en donderdagavond mijn atelier open. Iedereen die van handwerken in welke vorm dan ook houdt (of dat wil leren) is van harte welkom. Neem je werk gewoon mee of zoek bij mij wat uit. Koffie en thee staan klaar. Kosten: 7,50 euro per avond. Dinsdagmorgen vanaf 9.30 uur en donderdagavond vanaf 19.30 uur.

Workshops

IMG-20140327-WA0008

In overleg met jou is het mogelijk om een workshop of een kinderfeestje te plannen voor een groep. We kunnen verschillende dingen doen: een granny (klein vierkantje) haken, een armband maken met allemaal oude knopen, een kledingstuk pimpen of een tas, rondom een potje voor een kaarsje haken. Of een lampenkap pimpen. Het thema is uiteraard hergebruik. In overleg is van alles mogelijk.
Voor kinderen kun je bijvoorbeeld denken aan beginnend haken, een leuke armband of een slinger maken. Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

2014-01-25 14.52.39