Breicafé/workshops en kinderfeestjes

BREICAFE
Ik vind het heel gezellig wanneer mensen bij mij in het atelier komen. Mensen onderling in contact brengen, creativiteit en het leven delen, daar houd ik van. Daarom is elke donderdagavond mijn atelier open, vanaf 19.30 uur. Iedereen die van handwerken in welke vorm dan ook houdt (of dat wil leren) is van harte welkom. Neem je werk gewoon mee of zoek bij mij wat uit. Koffie en thee staan klaar. Kosten: 7,50 euro per avond.

P1000947

In overleg met jou is het mogelijk om een workshop of een kinderfeestje te plannen voor een groep. We kunnen verschillende dingen doen: borduren op textiel, een jas leren maken van oude borduursels, een granny (klein vierkantje) haken, een armband maken met allemaal oude knopen, een kledingstuk pimpen of een tas, rondom een potje voor een kaarsje haken. Of een lampenkap pimpen. Het thema is uiteraard hergebruik. In overleg is van alles mogelijk.
Voor kinderen kun je bijvoorbeeld denken aan beginnend haken, een leuke armband of een slinger maken. Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

De geplande workshops dit jaar (voor meer info of opgeven kan via van het kopje contact):
– jas maken van borduursels: staat op de planning voor 2018
– borduren op textiel, zaterdagmorgen vanaf 9.30 uur op 23 september, 28 oktober, 18 november en 16 december (20 euro)
– hemdjurk naaien a la Froekus, zaterdagmorgen vanaf 9.30 uur 30

NAAILES
Op dinsdagavond geef ik naailes aan volwassenen. Naailes is ook voor kinderen mogelijk. Tijdstip voor kinderen in overleg.  Bij belangstelling, stuur me een berichtje!

2014-01-25 14.52.39